It is currently 05 Sep 2010, 20:08

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 9 posts ]
Author Message
 Post subject: RASPUNS
PostPosted: 30 Jul 2010, 15:25 
WIND.HELL-ZONE.RO
Group:
Arma: Tigaia
Harta: de_xxx
Cunostinte CS: Secret !
CS Status: GURU la lovitura cu scutul !!!
Prost obicei aveti frate, ma jur ca nu am vazut de cand sunt asa ceva,daca vb la adresa unui om, lasati frate topicul deschis, da-i dreptul la replica.
Nu zic mai mult ca nu are rost, am observat de multe ori acest obicei obsedant de a zice ceva despre unul/altul si pleosc gata topic close.

CITEZ ODO
"""""ar, frate sau cumnat? Doar de curiozitate intreb ^^"....nu conteaza...sunt simpli playeri pt voi

angel nu a cerut nimeni nici un favor ,sunt doar niste copii,dar na mai nou radeam din orice...suntem buni la misto toti,dar nu toti s-au nascut genii. ;)..hai ca deja nu mai are rost...PLUS CA SUNT SI COPII CARE JOACA PE SRV CARE SUNT LA INCEPUT,NU TOTI AU 20-30 DE ANI,DAR DACA VRETI PUTETI SCHIMBA REGULILE NU SA FACETI MISTO:'SRV PESTE 18 ANI" E MAI OK ;)""""

Odo stii bine ca eu nu glumesc decat atunci cand trebuie, poate te intrebi de ce acum, pai sa iti explic ca e simplu.In momentul in care vin doi oameni, frati cum zici tu si fac cerere de slot fara a indeplini minimele conditii, ba pe deasupra in maxima libertate isi dau unul altia pro, adica lipsa totala de inters sa citeasca regulile si sa vada cine poate da PRO pe topicul asta, ce vrei sa fac frate? ce am jgnit e careva? pentru mine chiar sunt simpli playeri care tb sa citeasca regulamentul daca vor sa urce in ierarhie.

Image

Image

Image

Profile  

Post subject: Re: RASPUNS
PostPosted: 30 Jul 2010, 15:28 
WIND.HELL-ZONE.RO
Group:
NO'limit nu mai fragmenta mesajele lasa-le asa sa citesca lumea ca iar apar vb ca ala a zis nu stiu ce, a facut alalat altceva, etc
mai lasati obiceiul asta de a cenzura absolut orice ca nu e bine.

Image

Image

Image

Profile  

PostPosted: 30 Jul 2010, 15:34 
Server Assistent
Group:
Arma: Awp/ak-47
Harta: 1hp
CS Status: wtf!!?
eu am dat Lock topic pentru ca deja o dadeati in off...pai aci vad ca e "cereri SLOT" deci deajuns sa dai pro/contra
nici macar nu e plin servarul si sau facut foarte multe cereri de slot in ultimele 48 de ore ca dovada toate au fost respinse pt ca nu inseplineau conditiile
vrei dreptul la replica vb civilizat cu omul pe messenger/steam/pm si sa rezolvat...

orcu va fi mutat topicu in cos...nui vad rostul
si nu tiam cenzurat nimic

I will teach you the fear of the LORD.

Profile  

PostPosted: 30 Jul 2010, 15:38 
WIND.HELL-ZONE.RO
Group:
mie nu mi-ai cenzurat nimic, dar "ciuntisei " mesajul de raspuns al lui Odo, cel pe care l-am citat eu.
sunt de acord ca uneori undele din mesaje sunt offtopic, dar indifrent de situatie si de locul unde este postat topicul lasati oamenii sa raspunda la remarcile adresate in numele lor, nu mai modificati mesaje sa scoateti din context replici/fraze.

Image

Image

Image

Profile  

PostPosted: 30 Jul 2010, 16:25 
TroLL
Group:
Arma: M4A1
Harta: de_train
Cunostinte CS: Incerc sa invat
CS Status: DnD ca dau ignore
TOPIC CLOSED SE DA CAND SE AJUNGE LA O ANUMITA CONCLUZIE.

In cazul acela sa respins cererea , OFFTOPICUL vostru se putea discuta prin PM. (cu toate ca trebuia sa primiti warn fiecare ).

P.S angeldust o sa iti mai spun ceva dar sa nu te superi , TUDOROLTEA (nick-ul de pe forum) are o varsta destul de frageda + ca baiatu a jucat multi ani in comunitate a avut admin pe fsn(mix) [inainte sa ajungi tu pe wind ]si apoi sa transferat pe WIND sub numele de OLTEANU . Sunt 2 frati (asta iti garantez ) varsta destul de mica , nu stiu sa foloseasca un forum apai sa mai si citeasca regulile

Profile  

PostPosted: 30 Jul 2010, 16:53 
HeLL Mod
Group:
Arma: M4A1
Harta: de_inferno
Cunostinte CS: Incerc sa invat
CS Status: ......
deci

1.nu eu am dat topic closed,era closed cand am postat eu
2.am zis ca in wekend o sa ma ocup de conturile lor,doar unul a avut cont celalat nu stia sa isi faca.
3.nu am zis la nimeni ca imi sunt nepoti ( DE CURIOZITATE,CN A DAT EDIT LA POSTUL MEU SI A SCRIS CHESTIA ACEEA CU ROSU),nu am cerut nimic pt ei,decat l-am rugat pe blana sa se uite in logo sa imi zica daca vb urat pe srv,ca s apot discuta cu ei
4.si-au dat pro sau contra unu altuia pt ca sunt 2 copii de 10 si 13 ani,care se joaca cs de distractie si deabia am reusit sa-i conving ca nu e bine sa joci cs cu coduri.
5.lipsa totala de interes???(parca era interes sa aducem playeri pe srv)...aici nu comentez,eu cred ca la ei e vb de interes doar pt joc,si eu incerc sa-i fac sa inteleaga ca sunt anumite reguli dar generatia asta pro e mai greu ce convins ;)
6.angel sti nu ca am nimic cu tine,dar mi sa parut total aiurea faza,nu am vrut sa te jignesc.
7.sper cu acest post sa inteleaga toti problema,dar cred ca s-a inteles gresit toata chestia.
8.daca gresesc procedati ca si cu orice player obisnuit,adica aplicati regulamentul(nu ma supar pe nimeni,nu ma cert cu nimeni..pt ca deja am auzit deja si chestia asta.)
9.poate nu se ajungea la asta dar in ultimele 2 zile am fost prea ocupat si nu am mai reusit sa ma ocupt de alte chestii.

Profile  

PostPosted: 30 Jul 2010, 17:10 
HeLL Mod
Group:
Arma: M4A1 / AWP
Harta: de_dust2
CS Status: You are on a deathstreak ! Damn !
Eu editasem (eram la munca si nu am apucat sa scriu ca eu is) si te intrebasem de curiozitate deoarece purtati cam acelasi nume. Te rog numai sa le faci conturi separate cand ai tu timp. Si sa speram ca prind si ei gustul de cs asa cum l-am prins si noi la varsta lor (si eu tot la 13 ani m-am apucat de CS).

A fost my bad asa ca nu va mai luati de odo pt o propozitie. va rog sa incheiati discutia ca nu isi are rostul. Au fost respinsi amandoi si or sa revina cu cererea cand vor fi OK. Pana atunci alte discutii nu isi au rostul.

Profile  

PostPosted: 30 Jul 2010, 17:38 
WIND.HELL-ZONE.RO
Group:
Eram sigur ca e o neintelegere, dar na, daca topicul nu era inchis inainte sa pot si eu replica la interpelarea mea, as fi spus cele 2 vb acolo. Asa a trebuit sa fac un topic separat.
Raman la parerea ca trebuie lasat dreptul la replica nu inchis subiectul asa.Cel putin pe subiectele topicului care nu includ votarea adminilor.Aici cel mai bine ar fi sa se reduca totul strict la +1/-1 fara nici-o motivatie, pt ca aici motivatiile fac mai mult rau decat bine.
Va multumesc pentru intelegerea de a fi parcurs cele cateva randuri, si sper sa intelegeti ca nu am nimic cu nimeni numai cu sistemul de a privi lucrurile uneori.

Image

Image

Image

Profile  

PostPosted: 30 Jul 2010, 17:44 
HeLL Mod
Group:
Arma: M4A1 / AWP
Harta: de_dust2
CS Status: You are on a deathstreak ! Damn !
imbratisativa, pupativa (si ce mai vreti voi, fiecare cu preferintele lui) si hai sa va tai pe amantrei :))

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 9 posts ]